LOW CARB NEbramborový SALÁT z DÝNĚ HOKAIDO!

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

LOW CARB NEbramborový SALÁT z DÝNĚ HOKAIDO!

Vyzkoušeli jsme za Vás tolik diskutovaný (NE)Bramborový salát,tentokrát z dýní hokaido a kedlubnou :-)

Postup přípravy

  1. Dýni rozkrojíme, vydlabeme a nakrájíme na kostičky , kedlubnu také a povaříme v osolené vodě do poloměkka. Vodu zcedíme a zeleninu necháme pořádně vychladnout. Mezitím si uvaříme vajíčka natvrdo . Nakrájíme kyselé okurky a cibuli na kostičky. Potom vše smícháme v míse s troškou majonézy a zakysané smetany , dochutíme solí a pepřem. Nejlépe chutná salát pořádně vychlazený a dle mého názoru druhý den po uležení přes noc v lednici uplně nejvíc:-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte