Low Carb cukroví KÁVOVÁ ZRNA

Mirka Litvanová

Low Carb cukroví KÁVOVÁ ZRNA

Recept na nejlepší kávová zrna. S tímto nízkosacharidovým (low carb) cukrovím je trochu práce, ale je osvědčený a vynikající:) Bez lepku a přidaného cukru.

marcipán zde: www.jidelniplan.cz/recepty/lowcarb-marcipan

Postup přípravy

  1. Vše smíchat, odučněnou mouku přidávat do konzistence marcipánu.

    Dát zabalené do lednice ztuhnout.

  2. - vše smíchat a nechat stuhnout v lednici.

  3. - uděláme malé oválky, dáme do mrazáku stuhnout. Pak obalíme v marcipánu, vařečkou uděláme tvar zrn. Dáme opět stuhnout. Nakones obalíme v čokoládě a necháme v lednici.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte