Low carb celerové noky se smaženou cibulkou

Jídelní plán

Low carb celerové noky se smaženou cibulkou 1 další fotka

Celerové noky jsou super low carb příloha ke gulášům, houbovým omáčkám, divočině nebo huse či kachně. Jsou rychlé a zvládne je i kuchař začátečník:)

Postup přípravy

  1. Všechny suché suroviny umixuju společně v nutribuletu. Cílem je rozmixovat psillium i parmazán na jemný prášek a všechny suroviny řádně smíchat.

    Na nepřilnavé pánvi osmahnu do růžova cibulku a slaninu.

    Přidám na jemném struhadle nastrouhaný celer a za stálého tření vařečkou osmahnu do hněda a sucha.

    Nechám trochu zchladnout. Přidám mokré suroviny a vše spolu řádně propracuji. Zabalím do folie a nechám v lednici cca 30minut odpočinout.Potom těsto rozdělím na 4 kusy a na pomoučněném vále z nich vyválím válečky.

    Rozdělím na jednotlivé dílky, které upravím dle vlastních představ:) Já z nich udělala kuličky:)

    Pečeme v troubě na 180°C než zrůžoví nebo smažíme na pánvi na trošce sádla.

    Všechny suché suroviny umixuju společně v nutribuletu. Cílem je rozmixovat psillium i parmazán na jemný prášek a všechny suroviny řádně smíchat. 

Na nepřilnavé pánvi osmahnu do růžova cibulku a slaninu.
Přidám na jemném struhadle nastrouhaný celer a za stálého tření vařečkou osmahnu do hněda a sucha.

Nechám trochu zchladnout. Přidám mokré suroviny a vše spolu řádně propracuji. Zabalím do folie a nechám v lednici cca 30minut odpočinout.Potom těsto rozdělím na 4 kusy a na pomoučněném vále z nich vyválím válečky.
Rozdělím na jednotlivé dílky, které upravím dle vlastních představ:) Já z nich udělala kuličky:) 

Pečeme v troubě na 180°C než zrůžoví nebo smažíme na pánvi na trošce sádla.
    Všechny suché suroviny umixuju společně v nutribuletu. Cílem je rozmixovat psillium i parmazán na jemný prášek a všechny suroviny řádně smíchat. 

Na nepřilnavé pánvi osmahnu do růžova cibulku a slaninu.
Přidám na jemném struhadle nastrouhaný celer a za stálého tření vařečkou osmahnu do hněda a sucha.

Nechám trochu zchladnout. Přidám mokré suroviny a vše spolu řádně propracuji. Zabalím do folie a nechám v lednici cca 30minut odpočinout.Potom těsto rozdělím na 4 kusy a na pomoučněném vále z nich vyválím válečky.
Rozdělím na jednotlivé dílky, které upravím dle vlastních představ:) Já z nich udělala kuličky:) 

Pečeme v troubě na 180°C než zrůžoví nebo smažíme na pánvi na trošce sádla.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte