Avokádové pštrosí vejce - LC

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Avokádové pštrosí vejce - LC

Na dnešním nízkosacharidovém jídle si moc pochutnáte! Budete nadšeni jako my, milovníci avokáda:)

Postup přípravy

  1. NEJPRVE SI PŘIPRAVÍME MLETÉ MASO,KTERÉ OSOLÍME,OPEPŘÍME A SMÍCHÁME S TROŠKOU ČERVENÉ PAPRIKY.AVOCÁDO ROZKROJÍME ,ODSTRANÍME PECKU A DO OTVORU VLOŽÍME KOSTRKU SÝRA,NEŠETŘETE S NÍM,KLIDNĚ JAMKU KDE BYLA PECKA TROSKU LŽIČKOU VYDLABEJTE,SÝR SE TOTIŽ V AVOCÁDU ROZTEČE A JE ÚŽASNÝ!!!!

  2. SPOJTE OBĚ POLOVINY AVOCÁDA OPĚT K SOBĚ A OBALTE PĚKNĚ KOLEM DOKOLA MLETÝM MASEM, NA PEKÁČ SI PŘIPRAVTE PLÁTKY SLANINY JAK VIDÍTE NA VIDEU A PĚKNĚ JIMY AVOCÁDO OBALTE ZE VŠECH STRAN.NYNÍ JE ČAS DÁT TUHLE DOBROTU DO TROUBY,KTEROU JSME PŘEDEHŘÁLI NA 180 °C ASI NA 20-25 MINUT.

  3. MEZITÍM SI PŘIPRAVIME MARINÁDU : OLIVOVÝ OLEJ.ČERVENÁ MLETÁ PAPRIKA,SOJOVÁ OMÁČKA A CHILLI KOŘENÍ.ROZMÍCHÁME A POTŘEME TÍM OPEČENÉ VEJCE A VLOŽÍME ZPÁTKY DO TROUBY NA DALŠÍCH 15 MINUT A TEPLOTU ZVÝŠÍME NA 200C.POTOM VYNDÁME A MYSLÍM ŽE ZMIZÍ OKAMŽITĚ:-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte