LÍVANCE - LC

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

LÍVANCE - LC 2 další fotky

Určitě je mnozí z vás znají. Mám je strašně ráda a je fajn, že když si je upečete třeba večer, tak máte snídani i na tři dny. Aspoň mně teda stačí ke snídani tři kousky. :)

Doteď jsem je jedla vždy s ovocem (2 fotky v komentářích), včera jsem si je ale dala se zakysankou, skořicí a nahrubo posekanými vlašskými ořechy. Výborné i bez sladidla. A jelikož jsou chuťově neutrální, dnes jsem zkusila na slano - se žervé, šunkou, rajčetem a okurkou a můžu jen doporučit.

Super recept i s obměnami nám poskytla Lada Michová, děkujeme:)

Postup přípravy

  1. Postup: vše smícháme a necháme odstát aspoň 10 minut. Na plech na pečící papír uděláme lžící 9 hromádek. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 25 minut. Já je pak ještě otočím a nechám péct tak tři minuty i z druhé strany.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte