Lehké celerové knedlíky LC

Jídelní plán

Lehké celerové knedlíky LC

Lehké, rychlé a výborné - celerové knedlíky jsou vynikající low carb a bezlepkovou alternativou klasických houskových knedlíků.

Postup přípravy

  1. Celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Trochu osolíme a promačkáme. Necháme vypotit několik minut a potom co nejvíce vymačkáme šťávu.

    Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme. Veškeré suché ingredience smícháme dohromady, přidáme celer, žloutky a rozpuštěné máslo. Vše promícháme. Nakonec opatrně přidáváme vyšlehané bílky.

    Pečeme v rozehřáté troubě ve formě na muffiny - při 180 Celsia zhruba 30 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte