Květákový chlebík

Jana H

Květákový chlebík

Jednoduchá a lahodná snídaně nebo svačinka, která se dá připravit mnoha způsoby.

Postup přípravy

  1. Květák rozebereme na růžičky a rozmixujeme nebo nastrouháme na drobenku.

    Přidáme mouku, vejce, sůl a koření a důkladně promícháme, až vznikne polotekutá hmota.

    Tu rozprostřeme na plech s pečícím papírem a posypeme semínky.

    Pečeme v předem vyřáté troubě na 200° přibližně 25 minut, než zezlátne a zpevní se.

    Po vychladnutí nakrájíme na čtverečky a zdobíme dle libosti.

    Květák rozebereme na růžičky a rozmixujeme nebo nastrouháme na drobenku.
Přidáme mouku, vejce, sůl a koření a důkladně promícháme, až vznikne polotekutá hmota. 
Tu rozprostřeme na plech s pečícím papírem a posypeme semínky.
Pečeme v předem vyřáté troubě na 200° přibližně 25 minut, než zezlátne a zpevní se.
Po vychladnutí nakrájíme na čtverečky a zdobíme dle libosti.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte