Květákové krokety - LC

Květákové krokety - LC

Tato skvělá nízkosacharidová příloha spolu s pečeným krůtím masem na kmíně a dipem z červené řepy tvoří vyvážený, zdravý a nutričně bohatý oběd. Pastva pro žaludek i pro oko.

Děkujeme Ludmile Havlové za recept :)

Postup přípravy

  1. Menší květák rozsekat v sekáčku, osolit a chvilku nechat, pak dokonale vyždímat. Přidat 2 vejce, 100g tvrdého sýra, pepř-udělat krokety, obalit v lahůdkovém droždí a upéct buď v troubě nebo HF, postříkat olejem před pečením.

  2. Dip z červené řepy -1 vařená řepa rozmixovaná se zakysankou, přidat sůl, pepř, křen, salát, avokádo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte