Květákové halušky s bryndzou, slaninou a křupavou cibulkou.

Jídelní plán

Květákové halušky s bryndzou, slaninou a křupavou cibulkou.

Milujete halušky s bryndzou, ale stravujete se low carb nebo keto? Tady je recept pro vás:) Vynikající, rychlý a zdravý recept na LC oběd nebo večeři. Hotovo je za pár minut a opravdu si pochutnáte:)

Postup přípravy

  1. Květák omyjeme, očistíme a rozkrájíme na jednotlivé růžičky. Přidáme sůl, kmín. V rychlovarné konvici uvaříme vodu a květák zalijeme horkou vodou. Vaříme, až je květák měkký, ale stále na skus. Scedíme.

  2. Slaninu pokrájíme na kostičky a na sádle osmahneme. Vyjmeme z pánve a dáme bokem.

    Na zbylém tuku osmahneme do křupava sušenou cibulku - pozor, zlátne opravdu velmi rychle. Jakmile je hotová, dáme do mističky bokem.

    Na pánev vrátíme slaninu a přidáme bryndzu. Rozehřejeme a bryndzu rozpustíme. Dokořeníme podle chuti.

    Na talíř nasypeme vařený květák a přidáme směs sýra a slaniny.

    Navrch sypeme opečenou cibulkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte