Květákové noky “gnocchi” - nízkosacharidové

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Květákové noky  “gnocchi” - nízkosacharidové

Už je to pár dní, co jsem chtěla zkusit LC dýňové noky. Dýni jsem ale mezitím spotřebovala a v lednici jsem měla ještě květák.. Než jsem se do toho ale pustila podle sebe, tak jsem to hodila do googlu a kdo mi tak vyjel jako prvni?! @paleosnadno :)

Tak jsem šla na jistotu a udělala je podle p.Lucky Grusové-děkujeme!

Jsou peckovní :)

Postup přípravy

  1. Květák si uvaříme v osolené vodě a necháme vychladnout. Přebytečnou vodu vymačkáme v utěrce, přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme. Vytvoříme noky, které dáme na pečící papír a lehce zamáčkeme vidličkou. Pečeme na 170°C dozlatova.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte