Květáková polévka - LC

Recepty pro život

Květáková polévka - LC

Jak začnou být studená rána, ráda si ke snídaní dopřeju teplou polévku.

Třeba tuhle lowcarb květákovou, do které přidávám vařené vejce, opečenou slaninu nebo trhané maso.

Postup přípravy

  1. 1. Květák očistíme a rozděláme na menší růžičky.

    2. V hrnci na másle/oleji obděláme na drobno nakrájenou cibuli a česnek.

    3. Přidáme květák, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přihodíme bobkový list.

    4. Vaříme cca 15 minut (květák by měl být měkký).

    5. Rozmixujeme do hladka a můžeme podávat.

    6. Při podávání doporučuji do polévky přidat opečenou slaninu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte