Kuskusovník se švestkami a meruňkovou marmeládou

Pavla Janovská, nutriční terapeut

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Kuskusovník se švestkami a meruňkovou marmeládou

Moučník zdravě a chutně.

Postup přípravy

  1. Připravte si do hrnce 1 litr vařící vody, do které zamíchejte marmeládu a cukr. Přidejte kůru z citrónu a nasypejte kuskus. Počkejte až napije tekutinu. Po nasátí přesuňte kuskus na plech s pečícím papírem a zamíchejte do směsi na plechu vyšlehaná vejce. Do kuskusu nasypejte švestky a koláč posypejte skořicí. Pečte 40 minut na 150 st. Po vytažení přelijte cik cak hořkou čokoládou. Moučník je výborný teplý i studený.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte