Kuřecí stehno v kokosovém mléce s granátovým jablkem

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Kuřecí stehno v kokosovém mléce s granátovým jablkem

Pečené kuřecí stehno v kokosovém mléce podávané s batátovo-mandlovými plackami zdobené granátovým jablkem.

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehno pečeme v troubě nebo uzavřené pánvi tak dlouho, dokud se nebude maso oddělovat od kosti. Až bude téměř hotové, přelijte kokosovým mlékem, přidejte pepř a sůl dle chuti, a nechte mléko prohřát.

  2. Připravíme směs na placky - uvařené batáty rozmixujeme s drcenými mandlemi a vejcem, vytvoříme placky a tepelně upravíme na pánvi.

  3. Před podáváním vše posypeme granátovým jablíčkem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte