Kuřecí paličky se zeleninovými hranolkami a květákovým mozečkem

Kuřecí paličky se zeleninovými hranolkami a květákovým mozečkem

Báječné lowcarb jídlo, zdravé, chutné a plné vitamínů!

Děkujeme Zuzce Causeway za bezva recept :)

Postup přípravy

  1. Vajicko si rozslehame v misce pridame sul, do druhe misky si dame drozdi a obalujeme ,vajicko, drozdi.

    Pak dat na pekac alobal,vim ze neni vhodny ale ja ho davam - zakapnout trosku olivacem, poskladat kuratko a sup do trouby.

  2. Zeleninka klasika ja dala Mrkev, turin, celer - nakrajet na hranolky,dat do polomekka uvarit,zcedit, a dat na pekac ,osolit,opeprit,a dala jsem tam trosku susene petrzelky, dat pect , jak zeleninku tak I kure.

  3. 1malý kvetak si ocistime od lupeni.

    Oplachneme , na ruzicky rozkouskujeme. Do hrnce si dame vodu se soli a dame varit ,az je kvetak mekky ,zcedime vodu.

  4. Oloupeme si cibuli, nakrajime na kosticky a dame smazit do zlatova. Pak pridame kvetak, rozstouchame na mensi kousicky, orestujeme a pridame vajicka, chvilinku jeste smazime a je hotovo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte