Kuřecí maso s řapíkatým celerem - LC

Laduš

Kuřecí maso s řapíkatým celerem - LC

Velmi chutné low carb jídlo připravené ve stylu stir-fry. Jako příloha se skvěle hodí zeleninové hranolky nebo zeleninové pyré. :)

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Pak nakrájíme řapíkatý celer na kousky, žampiony na plátky, cibuli nahrubo a pažitku nadrobno. Sýr nastrouháme najemno.

  2. Na oleji zprudka orestujeme maso, které pak vyjmeme z pánve. Pokud je potřeba, přidáme do pánve ještě trochu oleje a orestujeme cibuli. Přidáme řapíkatý celer a žampióny, vše krátce osmahneme a zalijeme vývarem a smetanou. Chvíli povaříme, dokud se omáčka nezredukuje. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Maso vrátíme zpět do pánve a krátce prohřejeme. Na talíři ozdobíme sýrem a posypeme pažitkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte