Kuřecí čtvrtky na roštu

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Kuřecí čtvrtky na roštu

Postup přípravy

  1. Kuřecí čtvrtky okořeníme, osolíme, zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladu odležet, nejlépe do druhého dne.

    Předehřejeme si troubu na 180 ºC. Do trouby vložíme pekáč s vodou. (Aby nám šťáva z masa při pečení nekapala do trouby). Voda v pekáči současně zvlhčuje v troubě vzduch a tím se nám maso nevysuší.

  2. Na rošt z trouby položíme kuřecí čtvrtky a pečeme nejlépe na multifunkci při teplotě 180 ºC přibližně 45 minut (podle velikosti čtvrtek).

    Podáváme s chlebem, zeleninovým salátem, sterilovanou okurkou apod.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte