Krůtí špíz s pečeným celerem - LC

Krůtí špíz s pečeným celerem - LC

Zdravé a plné vitamínů je nízkosacharidové jídlo od Jozefa Kabáta, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Celer jsem oloupal, nakrájel na větší kostky, pokladl na pečící plech, osolil, opepřil, lehce posypal kurkumou a pokapal kokosovým olejem. Pekl jsem na 200 °C do změknutí.

  2. Maso i zeleninu jsem pokrájel na větší kousky, střídavě napíchl na špejli a zbytek zeleniny dal na dno pekáčku. Takto připravené osolil, opepřil a nasypal drcená rajčata. Přidal lžíci sádla a pekl 30 minut na 200 °C pod alobalem a dalších 30 minut bez alobalu a 1x otočil, aby se opekl špíz z obou stran. Salát natrhaný a jen vypraný ve vodě.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte