Krůtí plátek se zeleninovými hranolkami

Jíťa

Krůtí plátek se zeleninovými hranolkami

Rychlá zdravá večeře či lowcarb oběd. Navíc, zeleninové hranolky si zamilujete. Jsou skvělou alternativou k těm běžným!

Postup přípravy

  1. Celer, mrkev a tuřín nakrájíme na hranolky, osolíme, přidáme koření dle chuti (kari, pepř, bylinky, česnek apod.) a smícháme s lehce rozehřátým sádlem. Dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 200°C do měkka.

  2. Krůtí prso nasolíme a okořeníme dle chuti. Maso můžete dát naložit i několik hodin předem a uložit do ledničky. Pak na rozehřáté pánvi se sádlem zprudka osmahneme :)

  3. Vše hotové nakládáme na talíř s majonézou :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte