Krůtí guláš - LC

Krůtí guláš - LC

Guláš v lowcarb provedení, bez mouky a bez přílohy. Jistě si pochutnáte stejně jako na klasice!

Děkujeme Alence Vaňousové za krásný recept :)

Postup přípravy

  1. Dnes byl vynikající krůtí guláš: na pánvi jsem zpěnila cca 50g slaniny, 3 velké cibule, dva stroužky česneku a cca 1 kg masa z krůtího stehna, nakrájeného na kostky. Po zatažení masa jsem přidala chilli papričku, sladkou papriku, malý rajčatový protlak a kořenící směs na guláš.

  2. Potom jsem vše přemístila do pomalého hrnce, podlila jsem trochou vody a přidala jsem celou oloupanou cuketu. Nechala jsem pomalit na nejnižší stupeň přes noc cca 8 hodin.

  3. Ráno jsem vyndala maso, omáčku i s cuketou jsem projela tyčovým mixérem a maso i s omáčkou jsem přesunula do obyčejného hrnce. Při ohřívání před obědem jsem přidala 350g sáček mražených barevných paprik. Chutné, pikantní, hřejivé, příloha není potřeba :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte