Krevetky s česnekem, zázvorem a pečenou zeleninou

Krevetky s česnekem, zázvorem a pečenou zeleninou

Další úprava krevet, s lowcarb přílohou - různé zeleniny doplní barvu i vitamíny na talíři.

Děkujeme Jozefu Kabátovi za recept :)

Postup přípravy

  1. Krevety jsem rozmrazil a naložil do olivového oleje se strouhaným zázvorem a protlačeným česnekem, cca na 1 hodinu.

  2. Mezitím jsem si nakrájel zeleninu a postupně na pánvi, na sádle pekl. Nakonec jsem upekl na té samé pánvi krevety, pustí vodu, tak jsem ji slil a opekl. Zázvoru se není třeba bát, tepelnou úpravou ztratil štiplavost, ale chuť zůstala. Někdo marinuje ještě v citrónové šťávě, já na rybách citron nemám rád, tak proto tam není.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte