KRÉMOVÁ KEDLUBNOVÁ POLÉVKA - LC

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

KRÉMOVÁ KEDLUBNOVÁ POLÉVKA  - LC

Polévku můžeme vařit pokaždé jinou, dle možností a chutí. Je dost sytá, poslouží nám i jako nízkosacharidový (lowcarb) oběd. Já vždy přidávám čerstvý zázvor, ať má polévka grády:).

Postup přípravy

  1. Zeleninu nakrájíme nadrobno (nebo nastrouháme), orestujeme na ghí, zalijeme vodou, osolíme a opepříme.

    Vaříme doměkka, na konci přidáme najemno nastrouhaný zázvor.

  2. Tyčovým mixérem dojemna rozmixujeme.

    Servírujeme s vajíčkem, smetanou, dýňovými semínky a čerstvou petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte