KOPROVKA S RICOTTOVÝM KNÉDLEM

KOPROVKA S RICOTTOVÝM KNÉDLEM

Mám ráda maso, typický masožravec, takže je pro mne drobet problém skládat low carb oběd bez masa, ale aby měl dostatek bílkovin.

Tento splní chuť i makra.

Více inspirace na INSTAGRAMU www.instagram.com/b_to_my_b/

Postup přípravy

  1. Nejprve si oloupu cuketu a nastrouhám. Používám ji do koprovky místo zahuštění moukou, funguje to parádně. Do hrnce dam cuketu a vývar a rozvařím ji do měkka. Pak projedu tyčákem, přidám zakysanou smetanu, chvilku povařím a nakonec ochutím nakrájeným čerstvým kopem, solí a sladidlem.

  2. Odstavím a udělám si knedlík - rozmíchám ricottu, vejce, mandlovou mouku a prášek do pečiva, můžu přidat bylinky a dám do hrnečku do mikrovlnky na 5 minut. Místo masa dvě vejce a voala, výzva splněna!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte