Kanec na víně s celerovomrkvovým pyré - LC

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Kanec na víně s celerovomrkvovým pyré - LC

Skvělý nízkosacharidový oběd...uvařila Yorika Natura, čímž jí moc děkujeme!

Postup přípravy

  1. Na sádle orestujeme cibuli a slaninu, pak přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu a dále restujeme. Na vedlejší pánvi opečeme kančí maso na sádle a opečené přidáme k zeleninovému základu i s výpekem.

  2. Přidáme sůl, pepř, bylinky dle chuti a preferencí, podlijeme suchým červeným vínem a pomalu dusíme do změknutí, cca 2-3 hoďky.

  3. Mrkev a celer nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě do měkka. Slijeme, přidáme máslo a rozmixujeme na kaši. Dobrou chuť

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte