KANČÍ RAGŮ na Rajčatech a Celerové hranolky!

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

KANČÍ RAGŮ na Rajčatech a Celerové hranolky!

Dnes jsme vyzkoušeli kančí ragů a celerové hranolky a rozhodně bychom Vám toto jídlo doporučili !!!

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme hranolky , abychom je mohli dát péct . Nakrájíme celer , pokapeme olivový olejem , pečeme při 180 C asi tak 20- 30 minut .

  2. Maso osolíme , opepříme a zprudka opečeme na olivového oleji . Vyndáme z pánve , do výpeku z masa nalijeme drcená rajčata a zalijeme dobrým červeným vínem . Dosolíme a vydusíme vodu . Pak zpět nandáme maso a dusíme do měkka. Před koncem přidáme houby , my použili shiitaké , které mají výrazně kořeněnou chuť a jídlu dali šmrnc. Pak jsme ještě přidali pár lišek . Chvilinku podusit a je hotovo .

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte