Hovězí perkelt s nudlemi a s tvarohem PH

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Hovězí perkelt s nudlemi a s tvarohem PH

Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájíme na větší kostky, vložíme do pomalého hrnce, okořeníme a bez přidání vody pomalíme cca 7 hodin na low. Doba se může lišit, podle kvality masa.

  2. Ve studeném vývaru rozmícháme hladkou mouku, přidáme do hrnce, zamícháme a necháme ještě cca 0,5 hodiny pomalit.

  3. Široké nudle uvaříme podle návodu.

  4. Nudle rozdělíme na talíře. Na nudle naservírujeme perkelt, navrch přidáme nízkotučný tvaroh, a nakonec posypeme nasekanými bylinkami a nakrájeným pórkem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte