HAMBURSKÁ PEČENĚ SE ZELENINOVÝM KNEDLÍKEM - LC

HAMBURSKÁ PEČENĚ SE ZELENINOVÝM KNEDLÍKEM - LC

Oblíbené klasické jídlo, ovšem zdravě a nízkosacharidově!

Děkujeme Věře Husákové za další krásný recept :)

Postup přípravy

  1. Maso prošpikuji špalíčky šunky a kyselou okurkou,osolím,opepřím a svážu.

    V kastrolu na sádle opeču slaninu, přidám nakrájenou kořenovou zeleninu, po 5 minutách přidám cibuli, koření a smažím dalších 5 minut. Vložím maso, zprudka opeču ze všech stran, zarestuji hořčici, podliji vodou nebo vývarem a pod pokličkou dusím.

  2. Vyndám měkké maso, koření a omáčku umixiji, zjemním smetanou a podle potřeby dochutím solí, pepřem a citronem.

  3. Zeleninu nastrouhám na jemném struhadle, osolím a nechám vypotit, pak vyždímu. Přidám žloutky, petrželku ,mouku, prášek a sníh, zamíchám a v hrnečku(je to na 2) v mikrovlnce vlním 4 minuty.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte