Gulášová polévka s uzeným masem a kedlubnou, hrstkové semínkove krekry

Lenny73

Gulášová polévka s uzeným masem a kedlubnou, hrstkové semínkove krekry

Oblíbená sytá polévka, tento lowcarb oběd chutná všem.

Recepty a návody naleznete:

https://www.instagram.com/p/CbxPT7RMqqc/...

Postup přípravy

  1. Tučnější bok jsem si vysmažila a na tuku jsem osmahla cibuli. Pak jsem přidala zbytek masa, koření, kedlubnu na kostičky a zalila vývarem. Necháme vařit dokud kedlubna nezměkne a pak ještě dochutíme česnekem, solí a pepřem.

  2. Jakákoliv semínka (ale vždy musí být chia) si smícháme s kořením v misce a zalijeme vodou, zhruba jeden centimetr nad směs a necháme cca hodinu nabobtnat. Prostě od všeho hrst :).

  3. Rozprostřeme na plech do tenké vrstvy a "rozzřežeme" nebo alespoň naznačíme řezy, aby šly pak lépe oddělit. Pečeme na 180 stupňů do zezlátnutí (cca 20 minut).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte