GRAVLAX - marinovaný losos LC

GRAVLAX - marinovaný losos LC

Neskutečná lahůdka...a s lowcarb bagetkami a bylinkovým máslem...luxusní večeře, prostě bomba!

Takovou parádu umí jen Jozef Kabát...děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smíchal v misce kromě vajec. Ty jsem dal až nakonec, když byla směs dokonale promíchána. Dal jsem do forem na bagety (formy mám jako příslušenství k domácí pekárně). Ale těsto je dost tuhé, určitě půjde péct jen na plechu. Pekl jsem na 180 °C 45 minut.

  2. Smíchat a je hotovo. Lze použít i jiná bylinka, i čerstvá.

    Servírujeme šikmý plátek bagetky, potřeme máslem, obložíme plátky lososa...luxusní večeře či pohoštění k bílému či růžovému vínu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte