Dršťková polévka z kotrče kadeřavého

Dršťková polévka z kotrče kadeřavého

Pokud máme štěstí a najdeme kotrč, zkusme báječnou lowcarb polévku.

Děkujeme Anežce Cejzlarové za recept :)

Postup přípravy

  1. Kotrč rozebereme, pořádně propláchneme pod tekoucí vodou.

    2 cibule orestovat na lžíci sádla do hněda, přidat 1 lžíci červené papriky a orestovat, hned zalít vývarem.

  2. Přidat mletý kmín a nasekanou kotrč, 1 kostičku masoxu ,pepř, koření a

    vařit 1/2 hodiny. Kotrč nikdy nezměkne, je stále křupavá!

  3. Nakonec přidat 3 stroužky česneku - záleží na síle a majoránku , hezky promnout v dlani.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte