Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem

Aneta Schneiderová

Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem

Oblíbený letní dezert - lowcarb, čili zdravější a taky skvělý.

Další recepty i s video postupem na mém instagramu https://www.instagram.com/anetschneiderova_recepty/

Postup přípravy

  1. Máslo nechte změknout na pokojovou teplotu. Mouku s práškem do pečiva, vanilkou a sladidlem si smíchejte a rukama zapracujte máslo. Poté si oddělte 2/3 a namačkejte je na dno formy.

  2. Tvarohy, vejce a protein (případně vanilku a sladidlo) si smícháte na nalijete na korpus, posypete ovocem a nahoru navrstvíte zbytek těsta.

    Pečete na 160 stupňů cca 45 minut. Poté necháte vychladit.

    Doufám, že bude chutnat tak jako nám :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte