DIJONSKÁ KOTLETA - nízkosacharidová

Monika

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

DIJONSKÁ KOTLETA - nízkosacharidová

Mě potěší i dobré low carb jídlo, třeba tato dijonská kotleta. Půl hodiny a obědváte.

instagram: monikakalabovajanysova

Postup přípravy

  1. Kotlety po krajích nařízneme, aby se nekroutily, osolíme, opepříme a pomažeme olivovým olejem. Zprudka opečeme na suché pánvi, z každé strany cca 5️ minut- podle šířky masa. (Ne do “mrtva”, maso musí být šťavnaté ).

  2. Maso vyjmeme a dáme do alobalu a na stejnou pánev přidáme slaninu a nakrájenou šalotku( můžete přidat podle chuti i stroužek česneku). Osmahneme, přilijeme smetanu, přidáme koření, hořčici, víno nebo vodu, osolíme, opepříme. Necháme 3️ minuty probublávat.

  3. Plamen stáhneme, přidáme parmezán a špenát a zlehka provaříme 1 minutu. Vložíme zpět maso a máme uvařeno.

    ——————————————————

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte