Čokoládový nepečený dezert

Oli

Čokoládový nepečený dezert

Tento hříšně dobrý dezert dělám dlouhé roky a celé roky nás hodně baví :).

Postup přípravy

  1. Piškoty si nalámeme či nakrájíme na čtvrtiny, v míse je pokapeme rumem s vodou a necháme navlhnout.

  2. Ve vodě svaříme kakao, přidáme cukr a dobře prošleháme, abychom neměli hrudky.

    Odstavíme, vmícháme nakrájené máslo a kokos (nemusí být, ale my ho milujeme).

    Vlijeme na připravené piškoty a dobře promícháme.

  3. Hmotu dáme do alobalem vyložené formy na srnčí hřbet, vychází to akorát.

    Dáme do lednice ztuhnout přes noc.

    Krásně se krájí na plátky a ještě líp jí:)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte