Cizrnový guláš (od 1 roku)

Máma v kuchyni

Cizrnový guláš (od 1 roku)

MÁMA V KUCHYNI 2

Kniha receptů Máma v kuchyni 2 Baví vás recepty na tomto blogu a rádi byste je měli po ruce i v klasické papírové podobě? Pak přesně pro vás je kuchařka Máma v kuchyni, kterou můžete objednat za zvýhodněnou cenu ZDE.

4. MÍSTO – Mamablog roku

Moc děkuji za podporu v letošním ročníku ankety Mamablog roku, která mě vynesla na mé oblíbené 4. místo. ????

4. místo – Blogerka roku

Děkuji za vaše hlasy, které mi pomohly i letos obhájit bramborovou medaili a tedy 4. místo mezi nejlepšími food blogerkami u nás.

V hlasování veřejnosti byl můj blog zvolen čtvrtým nejoblíbenějším mezi všemi českými foodblogy! Bramborová mu sluší a já vám za vaši podporu moc děkuji! :)

4. MÍSTO V ANKETĚ BLOGERKA ROKU 2016

Můj blog i v letošním roce obhájil pozici mezi nejlepšími foodblogy v této zemi, když v anketě Blogerka roku získal nádhernou bramborovou medaili. Jsem ohromně šťastná a moc vám děkuji za podporu :-)

2. MÍSTO V ANKETĚ MAMABLOG ROKU 2016!!!

Moc vám děkuji za všechny hlasy, kterými jste mi zajistili nádhernou stříbrnou příčku v této anketě :-)

6. MÍSTO V ANKETĚ BLOGERKA ROKU 2015

6. místo v anketě Blogerka roku 2015

Můj blog byl zvolen 6. nejlepším v kategorii Foodblogy ankety Blogerka roku 2015. Za vaši podporu vám srdečně DĚKUJI! :-)

Instagram

myTaste.cz

Cizrnový guláš (od 1 roku)

7. 12. 2015

IMG_0533 (1)Díky množství cizrny je toto jídlo bohaté na bílkoviny, takže maso vám chybět nebude. Díky svému tvaru a oříškové chuti bude chutnat i dětem. O tatíncích nemluvě – vyzkoušeno :)

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájejte na kostičky, stejně tak na drobné kostičky nakrájejte i mrkev a petržel. V hrnci rozpalte olej, vhoďte na něj restovat cibuli a po chvíli i mrkev s petrželí. Vše společně opečte dozlatova.

  2. Poté zaprašte mletou paprikou, promíchejte a nalijte cizrnu včetně nálevu, a také pasírovaná rajčata. V případě potřeby přidejte ještě i trošku vývaru nebo vody tak, aby byla zelenina ponořená, ale o moc více ne – jelikož nebudeme guláš zahušťovat žádnou moukou, nýbrž svým vlastním obsahem a nechceme, aby byl příliš řídký.

  3. Uvařte zeleninu do měkka, menší část (cca 1/3) odeberte, rozmixujte a vraťte zpět. Nebo zkrátka jen částečně projeďte tyčovým mixérem a promíchejte. Poté ještě dosolte, přidejte koření dle chuti a krátce provařte.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte