Citrónová hrnková bábovka

Tereza KUKOL

Citrónová hrnková bábovka

Vláčná buchta, na přání dětí - s citrónem.

Postup přípravy

  1. Vše smíchejte dohromady, u citrónu použijte POUZE nastrouhanou kůru, ne šťávu. Klidně můžete i kůru ze tří citrónů.

    Já jsem dala větší množství celozrnné mouky a proto jsem musela přidat i trochu vody, protože celozrnné mouky na sebe trochu natahují vodu a pak by těsto bylo příliš tuhé a těžké.

    Pečte cca 35-45 minut na 180°C.

    Vše smíchejte dohromady, u citrónu použijte POUZE nastrouhanou kůru, ne šťávu. Klidně můžete i kůru ze tří citrónů.
Já jsem dala větší množství celozrnné mouky a proto jsem musela přidat i trochu vody, protože celozrnné mouky na sebe trochu natahují vodu a pak by těsto bylo příliš tuhé a těžké.
Pečte cca 35-45 minut na 180°C.
    Vše smíchejte dohromady, u citrónu použijte POUZE nastrouhanou kůru, ne šťávu. Klidně můžete i kůru ze tří citrónů.
Já jsem dala větší množství celozrnné mouky a proto jsem musela přidat i trochu vody, protože celozrnné mouky na sebe trochu natahují vodu a pak by těsto bylo příliš tuhé a těžké.
Pečte cca 35-45 minut na 180°C.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte