Chleba tvarohový - nízkosacharidový

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Chleba tvarohový - nízkosacharidový 1 další fotka

Low carb (LC) pečivo je jiné než běžné. Ale tento chleba je moc dobrý a voňavý, bez psyllia! Toto je malý bochníček cca 12x20 cm, doporučuji dvojnásobnou dávku.

Postup přípravy

  1. Prošleháme vajíčka, přidáme tvaroh, postupně všechny ostatní přísady a toto řidší těsto necháme odpočinout 20 minut.

  2. Na plech s pečícím papírem utvoříme bochánek (těsto mezitím krásně zhoustlo), poprášíme mandlovou moukou a uděláme šikmé zářezy pro pěkný vzhled.

  3. Pečeme asi 70 minut /200°C. Necháme v troubě lehce schladnout, pak položíme na papírovou utěrku.

    Krájíme zcela vychladlé, s máslem nemá chybu...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte