Chleba se sýrem Cottage a Čedar!!!

Food by Heart

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Chleba se sýrem Cottage a Čedar!!!

Postup přípravy

  1. Jeho výhodou je jako u každého pečiva, že jej můžete nakrájet na plátky a pak jej zamrazit a máte čerstvé pečivo stále po ruce.

    Tento chlebík je potřeba péct ve formě kterou si nejprve vymažeme olejem.

    Ve větší míse mícháme všechny suché ingredience.

    Přidáme 4 celá vejce, olivový olej a nakonec oba druhy sýrů.

    Zamícháme a vlijeme do připravené formy.

    Pečeme na 170°C cca 50-60 minut, potom vyndáme a chlebík vyklepneme z formy a ještě dopečeme z druhé strany při 150°C cca 10-15minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte