Cheesecake z domácích ostružin - LC

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Cheesecake z domácích ostružin - LC

Recept na výborný Low Carb cheescake , který jsme vyzkoušeli byl jednoduchý a výsledek famózní ! myslím že mnoho z vás už cheescake zkusilo , v posledních letech je to u nás již rozšířený dezert. Samozřejmě je spousty variant , my pro vás vybrali a natočili tuto Low Carb variantu s domácími ostružinami.

Food by Heart

Postup přípravy

  1. V mixeru rozmixujeme slunečnicová semínka , strouhaný kokos a máslo , v poměru 3-2-1, dle velikosti vaší formy. Můžeme přisladit sladidlem které při vaší dietě používáte .Vzniklé těsto rozprostřeme do formy a dáme do lednice.

  2. V míse si vyšleháme krém z čerstvého sýru , mascarpone , přidáme citronovou kůru a sladidlo dle chuti . V mixéru rozdrtíme ovoce s citronovou kůrou a se sladidlem a přidáme k hotové směsi .My přidali ještě zakysanou smetanu pro zjemněni.

  3. Směs nalijeme do formy a zase dáme chladit . Na konečnou vrstvu jsme použili smetanu ke šleháni 40% a 2 kostičky 80% čokolády . Nechali jsme vychladnout přes noc abychom se měli na co těšit :) .Chutnal opravdu famózně!!!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte