Celerová pizza - LC

Celerová pizza - LC

Oblíbená pochoutka bez mouky - nízkosacharidový oběd/večeře zdravě a skvěle, obložíme tím, co zrovna máme.

Děkujeme Kačce Kolníkové za recept :)

Postup přípravy

  1. Menší celer, 3 mrkve jsem nastrouhala na jemno, strouhaný sýr gouda cca 200g, 3 vejce a koření na pizzu. To vše jsem smíchala a rukama na pečící papír potřený olejem jsem vytvarovala placku ve tvaru pizzy.

  2. Nejprve upéct placku na 170 stupňů 25 min. Upečenou placku jsem potřela kečupem a na vrch jsem dala co mě napadlo (mozzarella, olivy, rajče, paprika, špenát) Posypala jsem kořením na pizzu a nasypala Parmazán. V troubě nechat zapéct dalších cca 10-15 minut

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte