Bůčková pomazánka

Jídelní plán

Bůčková pomazánka

Když peču maso, přidávám k němu občas i kus bůčku. Tak to dělala moje babička a věděla proč - upéct více mas dohromady prostě přidá na chuti. A je z něj jedna z nejlepších pomazánek co znám. Tadá - bůčková pomazánka. Zasytí, chutná a je vynikající na topinky. Recept na pomazánku z bůčku je jednoznačně jedním z našich pomazánkových favoritů.

Postup přípravy

  1. Cibulku a okurku nakrájím nebo rozsekám ve food procesoru na jemno.

  2. Bůček si vybírám libovější:) Z upečeného masa bůček vyndám a nechám ho zchladnout. Nakrájím na několik velkých kostek a dám do food-procesoru. Přidám lžičku sojové omáčky, lžičku hrubozrnné kvalitní hořčice, pepř a sůl podle chuti. Vše dohromady rozsekám na jemno.

    Mezitím nakrájím na jemno pažitku a vmíchám do vzniklé směsi.

    Pomazánka je výborná směs na topinky, s česnekem... mňam:)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte