Batátová roláda - LC

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Batátová roláda - LC

Skvělý nízkosacharidový oběd přichystala Dana Ščerbová, děkujeme!

Postup přípravy

  1. Na pečící papír rozložit na tenká kolečka nakrájené batáty, osolit a okořenit, posypat strouhaným sýrem, tak aby byly brambory zakryté (já jsem měla čedar a strouhanou mozzarellu) dát zapéct, aby se sýr rozpustil a vytvořil se tak plát.

  2. Na něj jsem položila plátky slaniny a orestované mleté maso s česnekem a kořením, potřela jsem ricottou a dala listový špenát. Pomocí papíru zarolovat.

  3. A dát ještě na chvíli do trouby, pokud se roláda sesune, zatočte zase do pečícího papíru. Nechte úplně vychladnout.

    A pak dobrou chuť

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte