Treska na ghí s restovanou cuketkou a ředkví - nízkosacharidová

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Treska na ghí  s restovanou cuketkou a ředkví - nízkosacharidová

Zase jedna ze zdravých a skvělých low carb (LC) rychlovek k obědu. Doplníme-li zelným salátem, nachlazení si na nás netroufne...

Postup přípravy

  1. Připravíme si salát: nahrubo nastrouháme zelí, mrkev a ochutíme. Dáme rozležet.

  2. Porce ryby okořeníme a orestujeme na ghí.

    Na jíné pánvi si orestujeme na kolečka nakrájenou cuketku a ředkev.

  3. Na talíř servírujeme porci ryby, kopeček cukety s ředkví , kopeček salátu.

    Skvělé a zdravé jídlo, hned hotové.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte