Štrůdl - bezlepkový

Oli

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Štrůdl - bezlepkový

Dcera drží bezlepkovou dietu od malinka.

Štrůdl je prý výborný, jako "normální"...:)

Postup přípravy

  1. Máslo si rozpustíme, vlijeme do mouky a přidáme ostatní suroviny.

    Můžeme přidat vodu, aby se nám dalo utvořit těsto.

  2. Vyválíme plát, střed posypeme kokosem.

    Na ten rozložíme jablka, posypeme cukrem, rozinkami a skořicí.

    Dvakrát zavineme, kraje zahneme dospod.

  3. Pečeme na 200°C asi 25 minut dozlatova na plechu vyloženém pečícím papírem.

    Pečeme na 200°C asi 25 minut dozlatova na plechu vyloženém pečícím papírem.
  4. Ještě teplý potřu máslem, schladlý pocukrujeme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte