MANDLOVÝ CHLÉB S CHIA - nízkosacharidový

Mirka Litvanová

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

MANDLOVÝ CHLÉB S CHIA - nízkosacharidový

Tento low carb (LC) chléb si oblíbíte. Vláčné nízkosacharidové a keto pečivo...

Postup přípravy

  1. Vyložit formu (objem 450 ml) pečícím papírem. V misce smíchat dohladka vajíčka a tvaroh (nejlépe mixérem). Přidat mandlovou mouku, kokosovou mouku, prášek do pečiva a sůl. Promíchat. Nakonec přidat chia a psyllium a semínka slunečnice (ta není nutná, pokud ji nemáte rádi).

  2. Dát těsto do formy a nechat 15 minut odpočívat. Posypat slunečnicovými semínky. Předehřát troubu na 170 °C. Péct asi 45 min (do zlatova).

    ! Jako všechno pečivo a dezerty: POUZE OBČAS :-) !

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte