Luxusní krémová polévka z fenyklu, řapíkatého celeru, pórku a mrkve - LC

Celá já

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Luxusní krémová polévka z fenyklu, řapíkatého celeru, pórku a mrkve - LC

Když spěcháš, je hlad a v lednici fenykl, uvařím si luxusní nízkosacharidovou (low carb) polévku...a je fakt dobrá...

Miluju Low Carb, protože v jednoduchosti je krása, pokaždé lze něco vytvořit, aniž by si člověk dopředu něco plánoval. Vše jde rychle a nesložitě, není třeba si z ničeho dělat těžkou hlavu a výborné jídlo je za pár minut na stole.

Postup přípravy

  1. Vše nakrájet, osmahnout na másle nebo ghíčku, přidat vodu, chvíli povařit, rozmixovat, dochutit solí, případně pepřem, já jsem si dala chilli.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte