Low carb BAGELY bez psyllia

Mirka Litvanová

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Low carb BAGELY bez psyllia

Dobré a snadné low carb pečivo bez psyllia. Inspirovala jsem se na:

https://www.wholesomeyum.com/.../low-carb-bagels-with.../

Postup přípravy

  1. Předehřát troubu na 180 °C. Smíchat mandlovou mouku a prášek do pečiva. Smíchat mozzarellu se sýrem ve velké míse. Dát do MVT na 2 minuty, v polovině promíchat. Znovu promíchat na konci. Zamíchat směs mouky a vejce do směsi rozehřátého sýru. Udělat "placaté koule (6 kusů), uprostřed udělat prstem díru (větší, ono to nakyne, tak aby nějaká zůstala :-). Péct 14 minut (podle trouby).

  2. Pracujte rychle, dokud je sýr horký a dokud se nevytvoří těsto. Těsto bude lepivé, ale za pár minut se udělá krásné těsto. Pokud těsto ztuhne před úplným smícháním, je obtížné ho míchat nebo je po několika minutách ještě lepivé, vraťte ho do mikrovlny (na 15-20 sekund) aby změklo a znovu prohněďte.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte