LC vánoční kokosky zdobené čokoládou

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

LC vánoční kokosky zdobené čokoládou

Postup přípravy

  1. Bilky vyslehejte spolu se sladidlem a spetkou himalajske soli na tuhy snih.

  2. Troubu predehrejte na 160.

  3. Smichejte kokos a mandlovou mouku. Vyskrabnete vanilkovy lusk a poradne zamichejte.

  4. Pote OPATRNE smichejte suche ingredience (kokos, mandle) a snih.

  5. Pokud budete tvorit kokosky pomoci sacku, na pecici papir si muzete nakreslit kolecka cca 4cm v prumeru s odstupem klidne i 2 cm.

    Naplnte sacek, vzdy mensi mnozstvi najednou, pro snadnejsi manipulaci a vytvorte sneka smeren do stredu na predkreslenem kolecku a pridejte typickou spicku.

    Tvarovat muzete i napriklad lzici.

  6. Pecte zhruba 15-20 minut, dokad kokosky nezezlatnou.

  7. Pro extra vylepseni, muzete pred konzumaci ozdobit spicky nebo podstavy v hořké cokolade.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte