Cuketové kopečky (nízkosacharidové)

Marie Hloušková, RUTINA.cz

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Cuketové kopečky (nízkosacharidové)

Cuketové kopečky jsou bezva jednohubkou, kterou můžete jíst jen tak, nebo namáčet do domácí BBQ omáčky.

Vhodné pro low carb (nízkosacharidové) a keto stravování.

Nechte si chutnat

Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu s esovitými noži jsem rozmixovala kešu oříšky s lahůdkovým droždím, česnekem a solí na konzistenci strouhanky. Směs jsem nasypala do mísy.

    V kuchyňském robotu s esovitými noži jsem rozmixovala kešu oříšky s lahůdkovým droždím, česnekem a solí na konzistenci strouhanky. Směs jsem nasypala do mísy.
  2. Pak jsem v robotu nastrouhala cuketu, zabalila ji do utěrky a pořádně z ní vyždímala nad umyvadlem vodu. Šťávy zbavenou cuketu jsem přidala k ořechové strouhance.

  3. Na závěr jsem nasekala najemno koření, na tenká kolečka jarní cibulku a smíchala s vejci, hořčicí a pepřem.

    Vše jsem promíchala v míse a na plech lžičkou kladla na plech malé kopečky (vyšly mi na jeden a půl plechu).

    Na závěr jsem nasekala najemno koření, na tenká kolečka jarní cibulku a smíchala s vejci, hořčicí a pepřem.

Vše jsem promíchala v míse a na plech lžičkou kladla  na plech malé kopečky (vyšly mi na jeden a půl plechu).
  4. Peču v předem vyhřáté troubě při 180°C 30 minut dozlatova.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte