Bamborové knedlíky plněné sojovým masem

VegVeronika

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Bamborové knedlíky plněné sojovým masem

Postup přípravy

  1. Sojový granulát 2x spaříte ve vařící vodě a pak 20 minut vaříte v zel. vývaru. Naložíte do koření a necháte aspoň 1 hodinu v lednici ale nejlépe přes noc.potom směs orestujete společně s cibulí nakrájenou na kostičky a necháte vychladnout.

  2. Pak už to je klasika těsto si rozdělíte na 24 kousku, děláte placičky a plníte. Vaří se zhruba 7 minut, v osolené vodě.

    Zelí : Pořádně ho vymačkáte a orestujete si cibuli ke které přidáte zelí. přidáte: sůl, pepř, kmín a trochu cukru. Restujete do změknutí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte